Гороскоп на 1 травня Овен

Сьогодні перед вами знову випливе стара проблема, яку ви вже давно вважали вирішеною. Потрібно знову вирішити її і на цей раз назавжди.

Гороскоп на 1 травня Телець

Немає сенсу змушувати себе сидіти довше за роботою, щоб доробити її в цей день. Вам потрібна тепла домашня атмосфера або розваги з друзями та родиною.

Гороскоп на 1 травня Близнюки

Сьогодні ви візьмете на себе дуже складну задачу, все через ваш оптимізм. Але це допоможе вам вирішити її, хоча і з деякими труднощами.

Гороскоп на 1 травня Рак

Цей день ні в якому разі не можна витрачати на порожні заняття. У вас буде так багато можливостей, що шкода буде втратити чере лінь.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на 1 травня Лев

На вас занадто сильно буде діяти земне тяжіння. Тому краще вам не літати і не лягати на краю ліжка, можете впасти.

Гороскоп на 1 травня Діва

Ви станете справжнім трудоголіком. Але це не допоможе вам, адже немає сенсу так багато працювати, якщо нема коли навіть насолодитися плодами своєї праці.

Гороскоп на 1 травня Терези

Ви постараєтеся сильніше задіяти логіку, щоб прийняти правильне рішення. Але по-справжньому допоможе вам у цій справі лише інтуїція.

Гороскоп на 1 травня Скорпіон

Друг потребує вашої підтримки. Ваша теплота і готовність допомогти йому дуже важливі. Не відмахуйтеся від нього.

Гороскоп на 1 травня Стрілець

Поки ви розбираєтеся з дрібницями, то не помічаєте загальної чудової картини. Треба трохи відійти, щоб побачити все.

Гороскоп на 1 травня Козеріг

Ви станете дуже творчою людиною. Саме час зайнятися улюбленим хобі, у вас може вийти справжній шедевр.

Гороскоп на 1 травня Водолій

Сьогодні вас буде мучити дух змагання. Тому цей день, швидше за все, запам'ятається як мішанина з різноманітних ігор, парі та інших веселощів.

Гороскоп на 1 травня Риби

Сьогодні вам відкриють голова на багато нових речей, подякуйте цій людині і звикайте, що багато чого буде виглядати дивно.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.