Американський модний бренд Beloved Shirts випустив лімітовану колекцію нестандартних костюмів для плавання. На купальниках зображені світові зірки, зокрема, президент США Дональд Трамп та ватажок кримських і донецьких терористів Володимир Путін.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Так, всього за 50 доларів, що приблизно 1300 гривень, можна приміряти на себе особа Володимира Путіна або Дональда Трампа, а також американського актора Ніколаса Кейджа і багатьох інших.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Одягнувши" на себе російського президента, на вас дивитимуться інші відпочиваючі, тому що, у свою чергу, на них весь час споглядатиме з вашого живота Путін. А ось надівши Дональда Трампа, з відкритим ротом в районі пупка, з вами сфотографується весь пляж. Чи нагодує. Тут, як пощастить", - з гумором описало розробку дизайнерів видання The Telegraph.

Крім купальних костюмів зі знаменитостями на офіційному сайті фірми можна також придбати купальники у вигляді піци, салямі, купальник з чоловічим торсом, купальник з волохатими грудьми й інші не менш шокуючі вироби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість вирушила з шоу-туром "Діва" з Німеччини, обравши для чергового концерту містечко Карлсруе. Так, артистка чомусь вийшла на сцену у відвертому купальнику бузкового кольору і присіла на дошку для серфінгу, проте багатьом шанувальникам такий образ зовсім не сподобався.

Нагадаємо, дружина Зеленського розповіла, коли він зустрінеться з Путіним: є одне "але".

Як повідомляв Знай.uа дружина Зеленського проговорилася про те, що буде в будівлі адміністрації: місце заражене темним минулим.

Також Знай.uа писав, Тодоренко в бікіні розкрила головний секрет краси: ох вже ці ніжки.