Багато кіноманів знають, що американська кіноіндустрія постійно дивує новими шедеврами, де є все і спецефекти, і шикарна музика, і неймовірні акторські команди. Однак, це все в основному комерція і лише зрідка ці картини визнаються класикою.

Тим не менш кінематограф не закінчується на Голлівуді, є ще не менш масштабна фабрика кіно — Боллівуд. Тут все набагато простіше і іноді навіть цікавіше. Саме тому пропонуємо нашим читачам подивитися підбірку найсмішніших відео з індійських фільмів-бойовиків. Найкращі індійські приколи з кіно:

Варто нагадати, що Netflix - це американська компанія, яка знімає, випускає одні з найцікавіших фільмів і серіалів. Цікаво те, що Netflix в день прем'єри викладають відразу всі серії поспіль. Тому можна загорнутися в плед, взяти кухоль гарячого какао і приготуватися до багатогодинного перегляду фільмів. Пропонуємо вам підбірку найкращих фільмів і серіалів від американської компанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що команда картини про найвідомішого шпигуна влаштувала вельми довгоочікувану презентацію. Так, новий режисер фільму про Джеймса Бонда Кері Фукунага разом з Деніелом Крейгом представили акторський склад. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ. За сюжетом Бонд пішов зі служби МІ-6 і веде неспішне життя на теплій Ямайці. До нього приходить старий знайомий з ЦРУ Фелікс Лейтер з проханням допомогти розшукати викраденого вченого. Справа, здавалася простою не перший погляд, звичайно ж, виявляється тією ще пригодою. Бонду протистоїть загадковий злочинець, озброєний найновішою технологією.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Нагадаємо, найкращі кінопрем'єри: що варто обов'язково подивитися цього тижня.

Як повідомляв Знай.uа незвичайну книгу про Сенцова презентували у Києві: фото.

Також Знай.uа писав, у Грузії затримали українського режисера фільму "Донбас": що відбувається.