У Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру. При цьому самого вовка ніде не було видно. На відео було чути, як відвідувачі дивуються такій підміні.

It was love at first sight for this wolf and his dog mate

At a zoo in Wuhan, it was love at first sight for this wolf and his dog mate.

Geplaatst door PearVideo op Zondag 5 mei 2019

Відеозапис моментально розійшлася по китайським соціальним мережам. На запис також звернули увагу і журналісти, які навіть зв'язалися з працівниками зоопарку. Виявилося, що це зовсім не обман, а історія давньої і міцної дружби.

вовк

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

По-перше, вовк у вольєрі все-таки був, просто він, швидше за все, спав. По-друге, собака виявилася там зовсім не випадково. Кілька років тому вовка відселили від інших родичів, з якими той постійно бився (і, судячи з усього, часто програвав). Йому виділили окремий вольєр. Але ізоляція призвела до того, що вовк почав страждати від самотності.

Тоді співробітники зоопарку підселили до нього двох цуценят, з одним з яких він міцно подружився (іншого трохи пізніше забрали). Працівники зоопарку показали відео, на якому тварини грають і бігають одина за одною. У тому, що відвідувач зоопарку знайшов собаку у вовчому вольєрі, немає нічого незвичайного, адже всі ці роки тварини жили разом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сибірські хаскі, які сьогодні користуються особливою популярністю, мають цікаву історію. Ці дивовижні собаки з блакитними очима прославилися на весь світ, коли врятували місто Ном на Алясці від дифтерії, а одну з них - пес Балто, навіть увіковічнили у бронзі та кінематографі. Дослідивши ДНК сибірських хаскі, учені зарахували їх до числа 14-ти найдавніших порід собак, чий генотип найменше відрізняється від дикого вовка.

Нагадаємо, 4500 років тому: вчені відтворили зовнішній вигляд першого друга людини.

Як повідомляв Знай.иа дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.uа писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.