Американку Наталі Сулеман у ЗМІ часто називають Восьмимама, адже у 2009 році їй вдалося виносити і народити цілих вісім близнюків. Як зараз виглядає і чим займається незвичайна мама? Передає Clutch.

Наталі Сулеман стала першою жінкою у історії, яка народила відразу вісьмох дітей. Завдяки цьому симпатична мама стала знаменитою на увесь світ.

На момент вагітність восьмернятами у жінки вже було шестеро дітей, яких вона виховувала одна. Усі малюки Наталі були зачаті за допомогою процедури ЕКО від одного і того ж донора. При цьому Сулеман досі залишається матір'ю-одиначкою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Рекордна вагітність виявилася випадковістю. Лікар-репродуктолог під час процедури впровадив Наталі цілих 12 ембріонів, вважаючи, що більшість з них не приживуются. Однак Наталі виявилася щасливою мамою вісьмірнят, а доктора позбавили ліцензії.

Громадськість часто нападає на Наталі, не розуміючи, навіщо їй було вдаватися до штучного запліднення, якщо у неї вже було шестеро дітей. Багато хто вважає її психічно нездоровою, і звинувачує у спробі заробити на власних дітях.

Варто відзначити, що спосіб заробітку Наталі складно назвати підходящим для багатодітної мами. Після пологів вона зробила ліпосакцію і збільшила груди. Щоб утримувати велику сім'ю Сулеман знімається у фільмах для дорослих.

На даний момент восьмернятам вже по 10 років, а найстаршій доньці Наталі - 16. Сімейство тісниться у будинку в Лос-Анджелесі, де у них всього три спальні і три ванни на 15 осіб. Діти навчаються у 6 різних школах, куди Наталі відвозить їх на мікроавтобусі.

На чутки про власну неадекватність Сулеман реагує по-філософськи.

"За словами моїх дітей, я хороша мати, так що це все, що важливо для мене".

До статусу багатодітної матері-одиначки вона теж ставиться скептично:

"Якщо б я хотіла, у мене був би партнера. Я просто інша людина. Я просто незвичайна. Я думаю, що я відрізняюся від норми".

Нагадаємо, 39-річна Олена Яковлєва, яка всиновила трьох сиріт, поділилася секретом щасливого сім'ї.

Раніше Знай.uа повідомляв, багатодітна матуся Олена Кравець поділилася секретами виховання дітей.

Також Знай.uа писав, мати чотирьох дітей перетворилася на вампіра.