Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Так, цього разу на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нові фотографії, на яких постала в пляжному луці, а з підпису до цих знімків стає зрозуміло, що дівчина відпочивала на дорогому курорті в Туреччині. На фотографіях, які з'явилися в записі Алли, вона постала на огляд публіки в модному купальнику кольору "металік", який підкреслив струнку фігуру дівчини. А Алла лише восени народила сина. Дівчина зображена у неймовірно красивому місці, а на прогулянку наділа величезний солом'яний капелюх.

У підписі до фотографій Алла Добкіна розповіла про готель, в якому відпочивала з сім'єю. "Як же не хочеться їхати, тут тільки погода налагодилася, як зазвичай. В цей раз ми відпочивали з сім'єю, звичайно не в повному складі, але більша частина була. І можу вам сказати, це так круто, коли збирається 4 покоління за одним столом! Спасибі цьому прекрасному місцю, ми обов'язково сюди скоро прилетимо. Тепер це мій улюблений готель для відпочинку з дітьми, ну з тих що я була, точно! Якщо ви знаєте ще дуже гарні, буду чекати рекомендації. Ваша А. P.s так, Ром, @roman_smidyuk я в сб вже в зал біжу, обіцяю все повернути, вже дуже добре годували", - написала Алла.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.