Відомий український фотограф Сергій Полюшко завоював серця користувачів мережі серією неймовірних портерів тварин.

Про це стало відомо завдяки новій порції фото, викладених в мережу.

Так, до проекту потрапила серія фотографій як домашніх, так і диких тварин в різних образах, які стали найяскравішими роботами фотографа. Перед об'єктивом Полюшко "позували" собаки і кішки, качки і білки, а також - екзотичний каракал. Своїми роботами фотограф часто ділиться в соціальних мережах, де його творчість високо оцінюють тисячі підписників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київський зоологічний парк показав, як тварини радіють приходу весни і сонця. Знімки було опубліковано на офіційній сторінці зоопарку в соцмережах.

"Ви тільки подивіться, як радіють сонечку жителі Київзоо", – йдеться в повідомленні.

На знімках зображено капібара, бегемот, тигр, лама та жираф. Також у зоопарку є спеціальне "сонячне дерево". За допомогою нього можна зарядити гаджет в будь-яку погоду.

Варто нагадати, що фото з дикими тваринами, так само як і "контактні зоопарки" і використання тварин у цирках, особливо пересувних – мерзенне і поширене явище, присутнє в багатьох містах нашої країни.

Вуличні фотографи пропонують зробити знімок з совою, мавпами та іншими тваринами. Зрозуміло, що вони сильно страждають від жорстокого поводження. Як поступати при вигляді цього мерзенного видовища і зупинити експлуатацію тварин. Перше, що потрібно зробити – це повідомити про злочин в Національну поліцію і Державну екологічну інспекцію. Зателефонуйте до 102, викликайте наряд поліції і чекайте на їх прибуття.

Нагадаємо, скажи жорстокості ні: що робити, коли бачите фотографа з дикими тваринами.

Як повідомляв Знай.uа зустріч з агресивним їжаком ледь не коштувала відомому музиканту життя.

Також Знай.uа писав, в Україні знайшли унікальне озеро: золото замість води.