24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Проте, на цей раз Instagram-модель вирішила здорово здивувати свою аудиторію і опублікувала фото, на яких позує одягненою. Як ми вже повідомляли, майже кожним своїм постом у соцмережі Альона Омович підтверджувала свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Але в цей раз вона показала скромне "одягнене" фото.

На фотографіях, які з'явилися в записі Альони Омович, вона постала на огляд публіки у сірих спортивних штанях і білій футболці. При цьому в підписі до фото Альона розповідає про процедуру очищення волосся від фарби. Як видно на фото, її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. Судячи з геолокації, Альона сфотографувала себе в дзеркало прямо в салоні, де проводилася ця процедура.

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

"ПРО ТЕ, ЯК Я ВИВОДИЛАСЯ З ЧОРНОГО. Вже давно я хотіла повернутись до свого рідного кольору, і вийти з чорного. Дякуючи @kh_studio_kiev це вийшло зробити нешкідливим способом, без всяких порошків. Спеціальним маслом за дві процедури. Не втратили при цьому і волосини. Тепер мінус п'ять років точно. Оцініть від 1 до 10", - написала Альона в підписі до фото. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. Інші ж почали обговорювати "одягнені" фото моделі.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.