Поки студія Marvel готуватися до створення нових фільмів про супергероїв, у Мережі з'явилися перші спойлери до майбутніх проектів.

Надійний інсайдер, який раніше вже надавав інформацію про фільми студії, твіттер-аккаунт Roger Walder поделилися деталями двох проектів. Він розповів, якими будуть "Вартові галактики. Частина 3" від Джеймса Ганна та "Доктор Стрендж 2".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

[quote author=""]"Творець Ракети – Вищий Еволюціонер, Дракса чекає великий сюрприз, коли він дізнається, що його донька жива. Ракета також отримує любовний інтерес у вигляді

Також інсайдер розповів, що чекає на глядачів у фільмі "Доктор Стрендж 2" з Бенедиктом Камбербетчем.

[quote author=""]"Бугалу 1980-х. Тільда Суінтон веде переговори, щоб повернутися до ролі Древньої. Джеріко Драмм і Клеа дебютують у MCU, Клею, швидше за все, буде грати азійська акторка. Найголовніше, що рукавички

Поки що немає достовірної інформації про початок зйомок фільмів, але, за чутками, "Вартові галактики 3" почнуть знімати у 2020 році, а "Доктора Стренджа 2" вже найближчим часом.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що зірка супергеройської саги "Месники" Скарлетт Йоханссон дочекалася сольного фільму і для своєї героїні.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома американська акторка Скарлетт Йоханссон заявила, що планує будувати кар'єру політика.

Також Знай.uа писав, у Google з'явилася цікава функція, яка знищує пошукові запити. Незвичайне нововведення підготували спеціально до виходу фінальної частини фільму про Месників. Виконати трюк із знищенням пошукових запитів можна просто: треба лише ввести "Танос". Перед користувачем з'явиться золота рукавичка.