Історією поділилася 17-річна дівчина на просторах інтернету. Вона побажала залишитися анонімною, тому в подальшому ми будемо називати її Аннет.

Так, за словами дівчини, вона раніше не вірила в паранормальне і тема примар, магії і подібного її не цікавила. Однак, те, що відбулося минулого тижня, змусило її засумнівається в своїх переконаннях.

"Я живу в будинку мого батька, який був побудований ще в 1750 році. Коли я була маленькою, я точно знала, що тут водяться привиди, там були скрипучі підлоги, чиїсь кроки посередині ночі і мій кіт часто налякано вибігав з підвалу. Зараз мені 17 років і в хаті все було дуже тихим і спокійним, до минулого тижня".

Як розповідає Аннет, вона вирушила спати трохи раніше звичайного, близько 11 години вечора і прокинулася посеред ночі в 2.30, тому що захотіла в туалет. Однак, ще деякий час лежала в ліжку через лінь вставати, тому, коли встала, вже було 3.15 ранку.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Моя кімната на першому поверсі будинку, а щоб дійти до ванної, треба пройти через кухню. І коли я йшла до кухні, я раптом відчула сильний протяг. Однак я відмахнулася, будинок старий мало де що може пропускати протяг. Але коли я увійшла на кухню, я відчула, як чиясь рука доторкнулася до мене нижче спини, а потім скрипучий голос дуже моторошно виголосив у моє ліве вухо "Добрий ранок". Я навіть відчула чиєсь невидиме дихання на шкірі. Моєю першою думкою було: "О Боже, в будинок хтось проник!", я була на 100% впевнена, що позаду мене стоїть людина з плоті і крові. Але коли я набралася сміливості і обернулася, до мого повного жаху там нікого не було".

При цьому, за словами дівчини, після того, як вона обернулася, вона ще півсекунди відчувала чиюсь руку на своїй спині. Коли Аннет усвідомила те, що трапилося, вона почала дико кричати і втекла в кімнату до батьків. Там дівчина більше двох годин проридала, батьки її ледве заспокоїли.

"Мій розум гарячково намагався знайти логічну причину того, що сталося, і не знаходив її. Після нічного інциденту в наступні дні було ще кілька дивних випадків. Чашка сама по собі поповзла в моїй кімнаті і розбилася об стіну. А потім я сиділа в Снапчат і застосувала фільтр собаки, і він показав, що в будинку є ще одна людина. А вчора я прокинулася з подряпинами по всій моїй спині. Це стає по справжньому страшним".

Нагадаємо, у домі молодої подружньої пари коїться щось моторошне. Хтось невидимий стукав у двері спальні посеред ночі, рано вранці та опівдні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", невидима сутність не дає дівчині спати спокійно ночами.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли всю правду про привидів. Як з'ясувалося примар і потойбічних істот бачать ті люди, які проживають у хворих з точки зору медицини, житлах.