Про цю дивну подію розповів хлопець зі штату Пенсільванія. За його словами, подія була влітку 2005 року. Його і подругу знайомий запросив на вечір у великий сімейний будинок батьків в містечку Чікора, Пенсільванія.

"Це був просто чудовий вечір, і ми не приймали ліки і тим більше не брали нічого, що могло викликати галюцинації. Ми сиділи на веранді і милувалися заходом сонця, яке поволі ховалося за розташованим поруч густим лісом".

Як зазначає хлопець, веранда в будинку була дуже велика і було дуже багато горщиків з квітами та іншими рослинами. І велика кількість ліхтарів, що створювали казкову атмосферу.

Близько 10 вечора компанія, яка досить тихо розмовляла, почула звук "Тінк!", з таким звуком зазвичай щось тверде ударяється об глиняний горщик. Всі обернулися на звук і спочатку вирішили, що на веранду пробрався якийсь лісовий звірок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Те, що ми побачили серед горщиків, які стоять на перилах веранди, найбільше було схоже на великого кажана. У істоти були великі крила, які воно перетворив навколо свого тільця, а голова... Коли я побачив його голову, мій мозок наче вибухнув, головка була абсолютно людської! Вуха у істоти були витягнуті і загострені, проте вони швидше виглядали як антени, а не як вуха. І на людській голові істоти були зовсім не волосся, а щось інше".

Всі, хто перебував на веранді, буквально застигли в подиві. Незвичайне істота різко злетіла вгору і його крила широко розчинилися прямо навпроти джерела світла. І під цими крилами ховалося дуже маленька і струнка абсолютно людське жіноче тіло.

"Я не міг повірити в побачене. Це було ідеальне людське тіло з людською головою, ручками і ніжками, але з крилами за спиною, які кріпилися до її руках і ногах. Матеріал крил був схожий на шкірясті крила кажанів і коли світло проходило крізь них, я бачив в них серпанкові кровоносні судини. Шкіра тіла істоти була блідо-зеленими, а на голові і тілі замість волосся і одягу було те, що виглядало як короткі білі волоски. І все тільце цієї істоти м'яко світилося своїм власним світлом, немов це дійсно була фея з казок".

Хлопець спробував замалювати як виглядала фея. Вона була схожа на гібрид людини, метелики і летючої миші.

"Вона була завбільшки з білку, а в довжину досягала приблизно 30 см. За пропорціями тіла вона повністю співпадала з пропорціями людини. Після того як "фея" вилетіла з-за горщиків, вона почала пурхати на рівні зростання звичайної людини з веранди в бік темного лісу. Незабаром ми втратили її з виду".

Довгий час компанія сиділа мовчки, намагаючись перетравити те, що сталося. А потім хтось вигукнув: "Що за чорт!" і ми почали навперебій обговорювати побачене.

"Ми всі відразу ж назвали це істота феєю, ніхто не подумав на щось інше. Це була абсолютно реальна фея і абсолютно красива. Десь через годину я і моя подруга поїхали до себе додому. Всю поїздку ми не могли перестати розмовляти про цей інцидент і це абсолютно змінило наше сприйняття реальності цього світу".

Нагадаємо, фермери знайшли в полі моторошну істоту, яка стане вашим нічним жахом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці перетворили людей на тварин.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд воно схоже на комахоподібну істоту.