Трейлер п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало" з'явився на офіційному YouTube-каналі Netflix. Сервіс повернувся до класичного формату сезону У ньому представлено всього три серії. Випущений раніше інтерактивний епізод Bandersnatch, сервіс запропонував розглядати як окремий проект.

Судячи з кадрів трейлера, автори покажуть глядачам вплив сучасних технологій на шлюб, самооцінку, популярність, соціальні мережі і психічне здоров'я.

В одній із серій покажуть віртуального помічника, схожого на розумну колонку Alеха від Amazon, який підтримує свою господиню в бажанні стати поп-зіркою. В іншій — вплив додатків для знайомств на шлюб і в третій — трансляцію збройного протистояння.

В трейлері з'являються слова "любов", "самота", "зв'язок", "секс", "сім'я", "робота" і "загробне життя".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У новому сезоні знялися Ентоні Макі, Майлі Сайрус, Ендрю Скотт та інші відомі актори.

Всі серії можна буде побачити вже 5 червня на Netflix.

Нагадаємо, всесвітньо відома датська компанія LEGO запустила в продаж набір на честь серіалу "Дуже дивні справи". Відомо, що конструктор складається з 2287 деталей і відтворює будинок Вільяма Байєра — героя, який потрапляє в потойбічний світ під назвою Виворіт.

Житло персонажа зобразили у двох видах: звичному і зазеркальном. В набір увійшли фігурки персонажів першого сезону: Вільям і його друзі з матір'ю, Одинадцять, шериф Хоппер і демогоргон.

Зазначимо, зірка "Гри престолів", відома британська актриса Мейсі Вільямс полюбилася глядачеві своєю роллю в серіалі, де зіграла Арью Старк. Дівчина, незважаючи на свій юний вік, а їй всього 22 роки, вже встигла завоювати любов глядача і популярність. А ще вона славиться своїми експериментами з волоссям – вона вже була з блакитними і рожевими волоссям, а зараз вона рудоволоса.

Нагадаємо, HBO випустив серіал про Чорнобиль: як США показали жахливу радянську катастрофу.

Як повідомляв Знай.uа, у мережі з'явився перший трейлер довгоочікуваного хоррора "Хижаки".

Знай.uа писав, зірка культового серіалу приїде в Україну: де можна побачити кумира мільйонів.