В американському штаті Джорджія жінка виявила страшного виду рибу.

Наголошується, що у риби зуби, схожі на людські.

Наголошується, що це не монстр з фільмів жахів, як може здатися на перший погляд, а карась, хоч дещо страшного вигляду.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто нагадати, що На дні Атлантичного океану вченим вдалося виявити дивний ділянку, де одна велика тектонічна плита розшаровується на дві різні. Фахівці вважають, що ця знахідка може пояснити землетрусу в цьому районі.

Про це стало відомо завдяки опублікованим дослідженням учених у виданні ScienceAlert.

Так, морський геолог Жоау Дуарте з Лісабонського університету в Португалії протягом багатьох років вивчав сейсмічну історію цього міста. Найвідоміше землетрус стався в 1755 році, яке забрало життя понад 100 тис. осіб. У 1969 році відбулося схоже землетрус, однак воно не спричинило за собою цунамі, тому руйнувань вдалося уникнути.

Ще ми писали, що Морських акул налічують сотні видів. При цьому в річках також часом не уникнути небезпеки від цього водного монстра. Так, у річках Америки виявили прісноводну сіру акулу, яка вважається однією з найнебезпечніших у світі.

Прісноводні сірі акули обнаруженны в річці Огайо і Міссісіпі. Цей вид річкових акул здатний досягати більше 3-х метрів у довжину. Вони є одними з найнебезпечніших у світі. Крім того, зафіксовано велику кількість випадків нападу на людей.

Відомо, що у них кремезна тіло, а рило коротке. Відомі з видів мешкають в Південній і Південно-Східній Азії та Австралії. Їх досить складно вивчити, ведуть потайний спосіб життя.

Нагадаємо, Таємниця Лох-Неського чудовиська розкрита

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На дні океану вчені виявили найзагадковішу істоту

Також "Знай.ua" писав про те, що В морських глибинах вчені виявили безсмертне чудовисько