Руни допоможуть дізнатися відповідь на своє запитання і дозволять отримати пораду від самої долі. Ворожіння на рунах дуже точно і дозволяє дізнатися своє майбутнє. Передає Clutch.

Руни використовуються людьми з давніх часів для того, щоб отримувати знаки Всесвіту і відповіді на хвилюючі запитання. Для цього використовували ворожіння на рунах. Це дуже просто і по суті є тестом.

Подивися на руни, зображені нижче. Подумай про свою проблему, про питання, яке тебе хвилює, чи про часовий проміжок у майбутньому, про який ти хочеш дізнатися більше. А тепер вибери одну руну, до якої ти відчуваєш тяжіння, яка тобі найбільше подобається. Потрібна руна обов'язково тебе притягне, як магнітом.

А тепер дізнайся відповідь долі на своє запитання і яким буде твоє майбутнє.

№1 Руна Берхана

Відродження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Гряде масштабна подія, яка стане для тебе одним з найкращих досягнень у житті, щось дуже значуще, вагоме і щасливе.

№2 Руна Райду

Дорога, переміщення.

Якщо ти до цього часу не планувала поїздок, то цей символ говорить про те, що на горизонті маячить перспектива опинитися далеко від дому.

На сьогоднішній момент ти у хорошій фізичній і розумовій формі, тому поточний період сприяє побудові стратегій професійної поведінки і обмірковування ідей для бізнесу.

№3 Руна Манназ

Твердість, завзятість.

Руна радить трохи пригальмувати і перестати мислити радикально. Крім «так» і «ні» є ще багато інших варіантів, якщо ти будеш більш поступлива і смиренна, шанси досягнути бажаного стануть набагато вищими.

№4 Руна Ехваз

Ця руна символізує рух уперед, ріст, розвиток.

Якщо ти вибрала її, значить, період застою затягнувся і прийшов час змін. Переглянь всі аспекти свого життя і визнач, де давно не відбувається позитивних змін, прогресу. Саме у цьому напрямку і варто працювати.

№5 Руна Гебу

Хорошу звістку принесла тобі руна – Єднання.

Ця руна означає якісь проблеми і розбіжності в сім'ї, які будуть мати щасливе завершення. Твоє життя обов'язково зміниться у кращу сторону.

№6 Руна Хагалаз

Розпад, руйнування.

Часто, щоб побудувати щось нове, потрібно зруйнувати старе. Можливо, у твоєму випадку буде саме так. Напевно у твоєму житті є речі, з якими вже давно потрібно було розпрощатися. Організовувати щось глобальне, пов'язане з фінансами – не час. Краще спочатку провести зачистку території під забудову.

№7 Руна Альгиз

Захист, заступництво.

Руна символізує наявність у тебе потужної підтримки з людей, які завжди прийдуть на допомогу. Але і ти, в свою чергу, повинна бути достатньо сильною, щоб в аналогічній ситуації бути здатною відповісти взаємністю.

№8 Руна Уруз

Успіх, удача.

Ворожіння на рунах каже, у тебе є робочий потенціал і великий енергетичний запас, але на твоєму шляху стоять зовнішні перешкоди.

Це як в обгортку від цукерки «Мрія» покласти «Грильяж» — навряд чи хтось зможе запідозрити такий шикарний сюрприз і, швидше за все, не засумнівається у вмісті. Знайди баланс видимого й прихованого, попрацюй над іміджем і нехай вміст відповідає обкладинці.

№9 Руна Отіла

Розлука, відстань.

Як би не було шкода, але треба попрощатися з тим, що більше не функціонує в твоєму житті. Пора злізти з мертвого коня і неважливо, що це – безперспективна робота або стосунки, що вичерпали себе.

№10 Руна Тейваз

Борець, воїн.

Звернися до своїй внутрішної сили і прояви себе. Ти повинна зрозуміти, що здатна на багато речей. Відстоюй свої інтереси і не дозволяй знищувати те, у що ти віриш.

Нагадаємо, звичайна сумка розповіла, як насправді шамани входили в транс.

Раніше Знай.uа повідомляв, прибульці наділили деяких землян особливими здібностями.

Також Знай.uа писав, тест ДНК зруйнував сім'ю і життя чоловіка.