Колишній король Бельгії Альберт II отримав ультиматум: йому необхідно кожен день платити 5 тисяч євро штраф або пройти тест на батьківство.

Таке рішення озвучив Апеляційний суд королівства у відповідь на позов 51-річної художниці Дельфін Боель, за словами якої, вона – позашлюбна дочка колишнього монарха.

Жінка протягом 14-ти років намагаються довести свою спорідненість з королем. Нібито у 18-річному віці вона дізналася про це від своєї мами, баронеси де Сіли-Лоншан. 85-річний король не визнав її своєю дочкою.

У минулому році суд вже зобов'язав Альберта пройти тест, але він оскаржив це рішення.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

В офіційному шлюбі з королевою Паолою у нього народилися троє дітей, в тому числі і король Філіп, на користь якого Альберт II відрікся у 2013 році.

Варто нагадати, що У 2019 герцога Кембриджського, принца Вільяма висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько 2019 року")

Про це пише видання Hello.

Британський принц Вільям знає, як бути ідеальним батьком і прикладом для трьох своїх дітей — 5-річного принца Джорджа, 4-річної принцеси Шарлотти і однорічного Луї. У цьому році герцога Кембриджського висунули на премію The Celebrity Dad of the Year Award 2019 ("Знаменитий батько 2019 року").

У списку зіркових татусів - номінантів на престижну премію актор Денні Дайер, олімпійський призер Тім Дейлі, зірка YouTube Джонатан Саккон Джолі і британський телеведучий Деклан Доннеллі.

На думку джерела, принц Вільям заслуговує бути принаймні висунутим на звання "Батько року". Він не тільки дбайливим татом сам по собі, але також багато часу проводить, допомагаючи іншим сім'ям у вихованні дітей і ділячись своїм досвідом з британськими сім'ями.

"Новонароджені малюки такі крихітні, що за них просто страшно. Постійно переживаєш: чи впораюся я - зізнавався Вільям недавньому інтерв'ю.

Нагадаємо, Зеленському поставили пам'ятник

Як раніше повідомляв "Знай.UA", Лукашенко сказав "ні" путінській окупації в Україні

Також "Знай.ua" писав про те, що Нові аліменти, пенсії та курс валют: до чого ще готуватися українцям влітку