Відомий астролог Влад Росс попередив, що останній тиждень травня для всіх знаків Зодіака буде вкрай напруженим. Також Росс назвав найгіршу дату року, яка принесе багатьом людям чимало клопоту.

Про це він повідомив у коментарі для видання "Главред".

За словами Росса, на цю "чорну" дату не можна нічого серйозного планувати.

Влад Росс

Вівторок, 28 травня буде найжахливішим днем у році, тому краще відкласти заплановані важливі справи на цей день.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"28 травня Місяць без курсу. Це слід враховувати і не призначати на цей день важливих заходів, які будуть здатні визначити багато на майбутнє. 28 травня – в цьому році найжахливіша дата, яку тільки можна вигадати для якоїсь важливої події", - попередив Влад Росс.

Також він розповів, що останні дні травня будуть дуже напруженими і до останніх днів місяця краще нікуди далеко не відїджати, все, що пов'язане з кар'єрою, або особистим життям, також може не скластися, тому відкладіть справи вже на наступний місяць.

"29-31 травня зберігатиметься висока небезпека ДТП, нещасних випадків та складних ситуацій в дорозі. Також можливі критичні ситуації з близькими та рідними. Це буде далеко не найкращий час, щоб ризикувати", - додав астролог.

Нагадаємо, астролог розповіла, як різні чоловіки поводяться у ліжку.

Як повідомляв портал Знай.ua, зі чоловіки за знаком Зодіака справжні тирани. Якщо не хочете, щоб ваше життя стало пеклом, тікайте якнайдалі.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.