Еротичний гороскоп на 29 травня Овен

Сьогодні у вас такий настрій, що ви можете зайнятися сексом навіть в гостях або в барі, при цьому з малознайомою людиною. Страх і сором для вас не знайомі.

Еротичний гороскоп на 29 травня Телець

У вас дуже тонка натура, і навіть у сексуальному житті є свій таємний сенс. Тому в любовні ігри ви сьогодні вкладете особливий сенс, однак його навряд чи хтось зрозуміє.

Еротичний гороскоп на 29 травня Близнюки

Сьогодні навіть звичайні сексуальні бажання партнера будуть для вас загадкою. Можете навіть не намагатися відгадати, однак своє задоволення ви отримаєте.

Еротичний гороскоп на 29 травня Рак

Сьогодні вам потрібен стриптиз, можете станцювати самі або попросити партнера. У будь-якому випадку це задасть необхідний настрій на весь вечір.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 травня Лев

Не намагайтеся вести себе, як герої ваших улюблених фільмів в ліжку. Найкраще буде, якщо ви нічого не зміните і будете собою.

Еротичний гороскоп на 29 травня Діва

Більше уваги приділіть засобам контрацепції. А у всьому іншому можете дозволити собі повну свободу дій і еротичної творчості.

Еротичний гороскоп на 29 травня Терези

Щоб налаштуватися на потрібний лад, вам з коханцем слід подивитися еротичний фільм. Бажано, щоб його початок вже був динамічним.

Еротичний гороскоп на 29 травня Скорпіон

Якщо не хочете весь вечір думати про погане життя і жаліти себе, то просто візьміть телефон і зателефонуйте або напишіть партнеру, навіть потенційному.

Еротичний гороскоп на 29 травня Стрілець

Вас чекає дуже млявий партнер, ніякого ентузіазму і натхнення. Доведеться викладатися самим, щоб було не так нудно.

Еротичний гороскоп на 29 травня Козеріг

Доля організує вам сьогодні неймовірні повороти. Займаючись самою звичайною справою, вас може спіткати партнер зі своєю пристрастю і від нього вже не відкрутишся.

Еротичний гороскоп на 29 травня Водолій

Ви сьогодні романтично захоплені собою. А значить краще всього підійдуть злегка розпатлане волосся, мереживо і вітер. Ви зробите все, щоб вами можна було захоплюватися.

Еротичний гороскоп на 29 травня Риби

Перш ніж лягти в ліжко сьогодні вам слід подбати про контрацепцію. Краще покладатися на себе, ніж покластися на свого партнера.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.