Експерти стверджують, що на представленому знімку є одна дуже загадкова і страшна деталь. На фотографії зображено ймовірно, тінь, яку, мовляв, ніхто з присутніх людей не відкидав в момент зйомки.

Фотографія в даний момент гуляє по Всесвітній павутині, її присвячено надприроднім та нез'ясованим явища. Знімок зібрав досить велику кількість переглядів і коментарів від користувачів, які серйозно цікавляться містикою. Про це пишуть європейські ЗМІ.

Інтригуючий знімок було отримано кілька днів тому 36-річною мешканкою Іспанії, яка побажала залишитися анонімною. Якщо вірити жінці, вона відвідала ввечері разом зі своїм бойфрендом покинуте село Ормиседо в автономній області Кастилія-Леон на північному заході країни.

Закохані запевняють, що ніхто з них не міг відкинути тоді цю тінь, і пара не в змозі знайти темному силуету на даному кадрі раціонального пояснення.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, японське село почало поступово вимирати: людей змінили сотні ганчіркових ляльок.

Як повідомляв Знай.uа спальню чоловіка відвідав привид.

Знай.uа писав, стародавні гігантські статуї передавали сигнали з того світу.