Американські пілоти зізналися про досить дивні спостереженнях під час тренувальних польотів біля східного узбережжя США в 2014 році. Льотчики стверджують, що вони часто фіксували на радарах НЛО, один з яких вдалося розглянути в деталях.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю військових США для видання New York Times.

НЛО
НЛО

Так, лейтенанти Райан Грейвз і Денні Аккойн в інтерв'ю повідомили, що обидва були пілотами ескадрильї VFA-11, що базується у Вірджинії і входить до складу ВМФ США. Дивні речі почали відбуватися, коли винищувачів F/A-18 Super Hornet встановили дуже чутливі радари, здатні захоплювати цілі на великих дистанціях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після цього льотчики стали регулярно виявляти в повітрі на висоті до 9 кілометрів непізнані літаючі об'єкти, які не вдавалося розгледіти очима і зафіксувати фотокамерою. НЛО в небі здійснював неможливі для звичайних літаків руху і "кульбіти".

VFA-11

Нагадаємо, кінець світу замість відпустки: визначено точну дату Апокаліпсису.

Як повідомляв Знай.uа пілоти ВМС зізналися у зустрічі з НЛО.

Знай.uа писав, Армія НЛО окупувала Місяць.