У Чорноморську з'явився барвистий мурал, який захопить не тільки собачників, але і всіх місцевих жителів.

Тепер стіну звичайного багатоповерхового будинку прикрашає привітна морда інтернет-зірки собаки Нюши.

Роботу виконала одеська художниця Анастасія Білоус.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що британські археологи на місці видобування каменю для будівництва Адріанового валу виявили малюнки римських солдатів віком 1800 років. На величезному камені стародавні римляни вирубали карикатуру на свого командувача, різні написи, а також "пеніс удачі".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в останні роки в Києві з'явилося безліч різноманітних муралов, але творіння художників не завжди залишаються недоторканими. Вандали залили чорною фарбою частину масштабного мурала "Селфі або гіпноз" за адресою Тростянецька, 6.

Також "Знай.uа" писав, що у самому центрі Києва закінчили малювати мурал, який присвячений історичним подіям, що відбувалися в 1918 році. Автором малюнка став графіті-художник з арт-групи Kailas-V Андрій Пальваль.