Моторошні кадри з Фукусіми вразили мережу. Фахівці пов'язали падіння небесного тіла з наближенням смертоносного обєкта до Землі.

На думку дослідників аномальних явищ, це загадкова Нібіру все ближче підбирається до нас, і активно дає про себе знати. Як доказ такого твердження уфологи призводять гігантський метеорит, що впав напередодні недалеко від японської Фукусіми, яка колись вже переживала страшну ядерну атаку.

Відеозапис наслідків падіння метеорита опублікували в мережі. У кадр порапив момент, як густий стовп диму, ніби після потужного вибуху здійнявся високо над землею.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Фахівці відзначають, що небезпечне космічне тіло так би мовити "передало привіт" від гігантської планети, і вже зовсім скоро Блакитна планета разом з її жителями не зможуть уникнути нищівного удару, який доведеться вже не на окремий регіон нашої планети, а зачепить більшу частину території, і в кінцевому підсумку усе живе просто загине.

Після інциденту місцева влада висловили побоювання, що на ядерній станції може статися новоая витік радіоактивних відходів.

Офіційна наука ніяк не коментує те, що трапилося. При цьому вчені заперечують існування Нібіру.

Нагадаємо, казкового ельфа упіймали камери: Доббі з "Гаррі Поттера" реально вільний

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск покатав на космічному поїзді "зайців-гуманоїдів": епічні кадри.

Знай.uа писав, прибулець з Нібіру з'явився просто посеред неба: кінець світу неминучий, все зняли на відео.