У світі зараз набирає обертів так званий вакуум-челлендж. Як виявилося, він не так безпечний, як ми думали. Про це передає Clutch.

Суть челлендж в тому, що людина залазить у великий сміттєвий пакет, і з цього пакету пилососом відкачують повітря. Таким чином учасник челлендж виявляється у вакуумі. Це знімають на відео і викладають у соціальні мережі. Але, як виявилося, ця забава небезпечна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Експерти вважають, що при відсутності повітря людина не може рухати кінцівками, і в поєднанні з різним тиском в мішку і в повітрі може наступити кисневе голодування, внаслідок чого мозок може померти за лічені секунди. Цей стан називається гіпоксія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Особливу увагу слід звернути тим, у кого погана циркуляція крові, проблеми з тиском і диханням — ці люди у зоні ризику, якщо вони беруть участь у вакуум-челленджері. На щастя, летальних випадків у зв'язку з челлленджем поки зафіксовано не було, але краще утриматися від цього заняття.

Нагадаємо, зірка мультфільму "Маша і Ведмідь" виросла, і ось як вона виглядає зараз.

Раніше Знай.ua повідомляв, викрадений пес повернувся до господарям через 2 роки.

Також Знай.ua писав, чоловіки всього світу обрали першу красуню планети.