Експерти довели, що поза для сну видає характер. Те, як людина спить — це своєрідна діагностика особистості. Пройди швидкий тест і дізнайся, яка ти людина за позою для сну. Про це передає Clutch.

Подивися на картинку і вибери ту позу, в якій ти завжди спиш. Вона повинна бути максимально схожою на ту, що відповідає тобі.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

№1 Колода

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Людина, який спить у цій позі, за характером дуже позитивна. Вона весела, трохи наївна, має позитивний погляд на життя. Поведінка у неї зазвичай спокійна. Любить спілкуватися з людьми і у неї багато друзів.

№2 Солдат

Експерт каже, що так зазвичай сплять сильні і незалежні люди. Вони не люблять метушні і дріб'язковості, завжди знаходять опору в собі, не схильні до стресів і страхів. Людина вимоглива, яка любить все розпланувати і чітко дотримуватися плану і наміченої мети.

№3 Зірка

Це дуже товариська людина, який любить перебувати в центрі уваги. Вона позбавлена комплексів, у неї висока самооцінка, багато друзів. На думку Аннабель Найт, це найрідкісніша поза з усіх.

№4 Дитина

А ось про цю позі швидкий тест говорить, що вона є найбільш поширена, особливо серед жінок. Характеризує людину як невпевнену в собі, яка постійно про щось турбується і переживає, у неї часом бувають нав'язливі думки.

№5 Вільне падіння

Тест говорить, що у такій позі сплять упевнені в собі люди. Вони відкриті для світу, зазвичай прямолінійні, часом навіть через занадто. Їм подобається все контролювати. Своє життя вони теж не випускають з рук.

№6 Немовля

Людина, яка приймає цю позу для сну, зазвичай, трохи циніча. У неї скептичний погляд на життя. Але дружбу і відданість вона цінує понад усе. На цю людину завжди можна покластися — вона дуже надійна. Приймає рішення не поспішаючи, але якщо візьметься, то більше ніколи не відступляться.

Нагадаємо, гороскоп щасливчиків на літо 2019.

Раніше Знай.uа повідомляв, цей тест допоможе вам зазирнути в майбутнє за дві секунди.

Також Знай.uа писав, тест-пророкування розповість, коли здійсниться твоє бажання.