Еротичний гороскоп на 29 червня Овен

Сьогодні ви з партнером не проти присвятити багато часу сексу, але час вашого бажання може не збігатися. Доведеться шукати компроміс.

Еротичний гороскоп на 29 червня Телець

Вам доведеться довго з'ясовувати стосунки зі своїми шанувальниками. Бажано це організувати не за допомогою слів, а більш еротичним способом.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 29 червня Близнюки

Сьогодні вашу увагу може привернути людина, яка якось пов'язана з дорогою. Може ви зустрінете її в подорожі, а може вона буде автолюбителем.

Еротичний гороскоп на 29 червня Рак

Вам завадять сьогодні представники старшого покоління. Можливо вони не вчасно прийдуть, а може їх настанови зіграють з вами злий жарт.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 29 червня Лев

У цей день від вашого партнера не дочекаєшся сильних виразів почуттів. Його мовчазність може зіграти вам на руку і доставити навіть більше задоволення.

Еротичний гороскоп на 29 червня Діва

У вашому інтимному житті прийшов час для інновацій. Можете використовувати чудеса техніки, а можете просто нові пози, про які ви десь дізналися.

Еротичний гороскоп на 29 червня Терези

Вам сьогодні можуть почати погрожувати, якщо ви не захочете відповісти взаємністю. Наприклад, підірвуть вашу репутацію, або на тиждень відмовлять вам у сексі.

Еротичний гороскоп на 29 червня Скорпіон

Ваше задоволення буде дуже пов'язане з задоволенням партнера. Постарайтеся доставити йому його побільше, і самі теж виграєте від такого перебігу подій.

Еротичний гороскоп на 29 червня Стрілець

Ви можете задуматися про те, чи правильно вибрали собі другу половинку. Може ви дізналися щось шокуюче про еротичні пристрасті партнера?

Еротичний гороскоп на 29 червня Козеріг

Вам треба буде дізнатися, яке майбутнє чекає вас в цих відносинах, щоб побудувати собі стратегію поведінки, в тому числі і еротичної.

Еротичний гороскоп на 29 червня Водолій

Сьогодні затишно себе ви будете відчувати тільки з однією людиною, з вашим коханим. Вам потрібна підвищена увага і подвоєна доза спілкування.

Еротичний гороскоп на 29 червня Риби

День погано підходить для з'ясування стосунків, краще плисти за течією. А любовні сварки і солодкі примирення залиште на завтра.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.