Кейт Міддлтон на всіх церемоніях і зйомках виглядає просто чудово. Її легкий рум'янець і природний макіяж — мрія будь-якої дівчини.

Хоча герцогині вже 37 років, і вона жодного разу не вдавалася до послуг пластичних хірургів. Так у чому ж її секрет, розповідає видання Emancipe.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

За словами особистого візажиста Міддлтон, Кетрін-Арабели Престон, справа в тому, что дружина принца Вільяма любить використовувати косметичні масла для зволоження. Але і тут не все так просто, як здається на перший погляд. Багато жінок роблять одну і ту ж помилку, додаючи масла в занадто великих кількостях. Насправді досить нанести масажними рухами всього 3-4 краплі.

Косметолог підкреслила, що головне - правильно підібрати потрібне масло саме для вашого типу шкіри. Краще всього, перед застосуванням проконсультуватися з фахівцем. Так наприклад, для сухої шкіри краще підійде масло авокадо, а для жирної шкіри застосувати масло з рису, висівок.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Нагадаємо, стало відомо, хто в королівській родині є улюбленцями Єлизавети II – це не принц Гаррі і Меган Маркл і не принц Вільям з Кейт Міддлтон.

Як повідомляв портал Знай.ua, між принцами Гаррі і Вільямом стався фатальний розкол.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон готується до нової ролі.