Вже давно не секрет, що рано чи пізно прийде момент, коли на британський престол зійде принц Вільям. І в підсумку, не менш важливу роль отримає дружина короля, його друга половинка герцогиня Кейт Міддлтон.

В західних ЗМІ активно пишуть, що Кейт Міддлтон вже почала підготовку до своєї нової ролі і стала брати на себе більше королівських обов'язків. Зокрема, герцогиня тепер надає перевагу дизайнерським брендам.

Кейт Міддлтон і королева Елизаавета

"Останні кілька років Кейт потроху бере на себе нові обов'язки, щоб як слід підготуватися до ролі дружини короля, — розповіла королівський експерт Ребекка Лонг.

Вільям і Кейт користуються великою популярністю у народу Великобританії; всі дуже схвильовані і з нетерпінням чекають, коли вони займуть престол. За словами інсайдера, Єлизавета II допомагає Кейт підготуватися до ролі королеви.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Вона взяла Кейт під своє крило, — ділиться інсайдер. — Вони годинами обговорюють королівське життя та майбутнє монархії. Єлизавета II вважає, що за молодим поколінням — майбутнє королівства".

"Кейт знадобилося багато часу, щоб опинитися там, де вона перебуває сьогодні, - додає інсайдер. — Але вона готова до нової для себе ролі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома ясновидиця і таролог Галина Янка заявила про те, що принц Вільям дійсно був не вірним своїй дружині, Кейт Міддлтон, коли та була вагітна принцом Луї.

Один з американських таблоїдів опублікував новину, в якій повідомлялося, що принц Вільям таємно зустрічається з найкращою подругою Міддлтон, Роуз Ханбері. За версією видання, Кейт дізналася про зраду, але вирішила промовчати заради збереження сім'ї. Тепер монархи хочуть подати до суду на таблоїд та на авторів статті за наклеп, і юристи принца Вільяма вже займаються підготовкою позову. Але Галина Янка впевнена: інтрижка була. Але мимовільна.

Нагадаємо, Маркл оголосила війну Міддлтон: дворецький підслухав у королівському палаці дивні речі.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл і принц Гаррі розчарували шанувальників по всьому світу: фото не буде.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон напнула на доньку "обноски": економію по-королівськи показали всьому світу.