Нові технології, такі як комп'ютерні програми для створення графічних зображень, підштовхнули дослідників до думки створити 3D-зображення Ісуса Христа. Такою "вуглецевою копією" протягом довгих років займався професор Джуліо Фанті з університету в Падуї.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських наукових видань.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, спеціалізуючись на методології вимірювань, він відтворив тривимірне зображення в повний зріст людини, який знаходився в плащаниці. У 2018 році він продемонстрував колегам результат, запевнивши, що тепер слід саме таким представляти Ісуса Христа при житті і враховувати у всіх наступних зображеннях.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Згідно з дослідженням Джуліо Фанті, розіп'ята людина була надзвичайної краси з величним і виразним обличчям. Він був сильний і досить високого зросту – близько 180 см, в той час як середній зріст людей, що жили в тій місцевості та тієї епохи, був приблизно 155 см. Також сучасні комп'ютерні технології дозволили розглянути стан поверхні тіла, після чого вчені нарахували близько 370 слідів від ран — імовірно, бичування.

Нагадаємо, Microsoft розповіла про великому оновленні Windows 10: коли чекати.

Як повідомляв Знай.uа кому в Києві платять найбільше: топ грошових професій, поспішайте на співбесіду.

Знай.uа писав, програмування як ключовий навик: як уміння працювати з алгоритмами готує дітей до дорослого життя?