Днями в Італії місцевий житель зняв у небі незвичайне світіння під час заходу сонця, дуже схоже на постать людини.

Фото італієць публікував на своїй сторінці в Facebook.

Житель міста Агрополі Альфредо Ло Брутто милувався заходом, коли побачив незвичайну фігуру в небі. Вона була створена сонячними променями, які відбиваються від хмар.

Автор знімка зазначив, що як тільки побачив фігуру, вирішив поділитися природним феноменом з користувачами Мережі. Користувачі відзначили, що образ дуже схожий на статую Ісуса Христа в Ріо-де-Жанейро.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Людство шоковане таємним знаком, адже постать людини у небі дуже схожа на біблійні описи сина Божого.

Нагадаємо, нещодавно Amazon Prime представив документальний фільм під назвою "Біблійні змови". У стрічці стверджується, що Ісус Христос був греком, а не євреєм. І звали його по-іншому.

Кінематографісти заявляють, що насправді це був грецький проповідник Аполлоній Тіанський, який, за свідченням сучасників, умів творити чудеса (в тому числі оживляв мертвих, зціляв хворих і пророкував майбутнє). І армія його послідовників вважала його "сином Бога". Він народився у тому ж році, що і Ісус Центральної Анатолії, на території сучасної Туреччини. Ходив босим, відпустивши довге волосся і бороду.

За інформацією Daily Star, в фільмі підкреслюється, що схожість між двома фігурами разюче. Так, теми проповідей Ісуса і Аполлонія практично збігалися.

Церква, як стверджується в стрічці, згодом "викреслила Аполлонія з історії". Однак його ім'я зустрічається у інших текстах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вчений з Казахстану Кайрат Закір'янов повідомив про те, що Ісус Христос насправді був казахом. Відзначається, що поки що ніхто з інших фахівців не наважився спростувати цю точку зору.

Також Знай.ua писав про те, що експерти озвучили страшний прогноз, за яким вимре людство - пророцтво опирається на моторошне передбачення з Біблії.