Міжнародна група вчених стурбована проблемою масового зникнення бджіл. Фахівці стверджують, що мертвими тушками комах усипані регіони Америки, Азії та Європи.

За інформацією вчених, масова загибель бджіл триває як мінімум з 2006 року, а коли почали з'являтися перші наукові роботи, в яких зазначалося скорочення популяції бджіл за останні 50 років майже в два рази. Про це пишуть європейські наукові видання.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через цю проблему ЗМІ пригадали пророцтво болгарської ясновидиці Ванги, яка прогнозувала початок масової загибелі бджіл на 2004 рік, а слідом за тим і знищення всього людства. При цьому вчені зазначають, що в разі збереження нинішньої тенденції зникнення цих комах, то в 2035 році їх не буде зовсім, і тоді збудеться пророцтво Альберта Ейнштейна, який "пообіцяв" ще в 40-х роках минулого століття, що через 4 роки після того, як вимруть всі бджоли, зникне і людська цивілізація.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Таким чином, фахівці "намітили дату апокаліпсису на 2039 рік. Чому саме на Землі вимирають бджоли — невідомо. Однак фахівці відзначають загальний занепад і забруднення навколишнього середовища, що призводить до загибелі медоносних рослин.

Нагадаємо, Вольф Мессінг передбачив Третю світову: Росії не позаздриш, стіни Кремля затріщать першими.

Як повідомляв Знай.uа "Гра політиків і нові цінності": норвезька Ванга приголомшила кривавим пророкуванням, почнеться глобальна бійня.

Знай.uа писав, Донбас втомився чекати: українці повстали і звернулися до Зеленського, так продовжуватися не може.