Тайванські лікарі ледь не втратили дар мови, коли оглянули повіки 29-річної дівчини, яка прийшла в лікарню зі скаргами на сильний біль в очах.

Як повідомляє місцевий канал CTS News, під повіками у жінки оселилися чотири крихітні бджоли, які харчувалися за допомогою її слізних проток.

Незважаючи на страшну знахідку жінка незабаром видужає, почасти завдяки тому, що вчасно прийшла до лікарів. Інакше сусідство з бджолами могло призвести до подальшого запалення рогівки або сліпоти.

Бджоли в очах

Постраждала зізналася, що вперше відчула дискомфорт, коли прибирала могилу родича. Судячи з усього, комахи випадково залетіли в її очі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Жінка сказала, що намагалася промити очі. До вечора у постраждалої з'явилися гострі болі, тому вона звернулася за медичною допомогою

Лікарі університетської лікарні на Тайвані виявили, що під набряклими повіками у жінки сховалися чотири живі бджоли під назвою "потові бджоли".

"Я помітив щось схоже на лапки комах, тому повільно витягав їх під мікроскопом, щоб не пошкодити тіла", — розповів професор Хунг Чі-Тинг на прес-конференції.

Хоча потові бджоли не нападають на людей, їх приваблює запах людського поту.

В даний час постраждала відновлюється і, ймовірно, надіне окуляри під час наступного візиту на могилу свого родича.

Слід зазначити, що потові бджоли неймовірно малі, і тому багато людей можуть навіть не помітити.

Хоча бджоли можуть збиратися у великій кількості, зазвичай вони не виявляють жодних ознак агресії. Крім того, їх укуси практично безболісні.

Постраждала і доктор Хунг Чі-Тинг

Нагадаємо, чи можна заразитися грипом від улюбленого вихованця.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", в людському організмі можуть зустрічатися крихітні частинки пластику.

Також "Знай.uа" писав, що білкові сполуки, які містяться в організмі лам і верблюдів, послужили основою для вакцини нового покоління проти грипу.