Еротичний гороскоп на 13 липня Овен

Сьогодні у вас з'явиться шанувальник, який просто знесе вам дах. Не в хорошому сенсі, тому тримайтеся від таких особин подалі.

Еротичний гороскоп на 13 липня Телець

Сьогодні вам захочеться провести день під ласкою плюшевого пледа. А якщо і виберетеся на вулицю, то будете усіх провокувати на залицяння і компліменти.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 13 липня Близнюки

Сьогодні ваш партнер не зможе вас переконати в правильності тільки його еротичного сценарію. Справа не в довірі, а в обставинах.

Еротичний гороскоп на 13 липня Рак

Сьогодні ваш партнер може поділитися з вами пікантними історіями зі свого життя, але тільки якщо ви будете вести себе з ним дуже тактовно.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 13 липня Лев

В цей день вам здасться, що ви з партнером хочете різного від інтимної близькості. Тому секс у вас буде нагадувати байку про лебедя, рака і щуку.

Еротичний гороскоп на 13 липня Діва

Сьогодні вам варто трішки змінити свій імідж. Ключове слово «трішки». Так ви будете впевненіше в собі, а це мало кому не подобається.

Еротичний гороскоп на 13 липня Терези

Сьогодні ви будете всіляко намагатися демонструвати свою самостійність. Навіть у ліжку будете вести себе відповідно. Насправді вашого партнера це буде тільки розчулювати, а не заводити.

Еротичний гороскоп на 13 липня Скорпіон

Сьогодні на вас чекають справжні пригоди і подвиги. Не те щоб зірки вам все це приготували. Ви самі вирішили влаштувати собі сексуальний день.

Еротичний гороскоп на 13 липня Стрілець

Сьогодні вашому партнерові не вистачить досвіду, щоб зробити всю роботу за двох. Доведеться цю ношу взяти на свої плечі вам.

Еротичний гороскоп на 13 липня Козеріг

Сьогодні ваш партнер вирішить, що у ваших пестощах є прихований сенс, і ви так намагаєтесь йому щось сказати, але соромитеся. Доведіть йому протилежне.

Еротичний гороскоп на 13 липня Водолій

Водоліям сьогодні доведеться приборкувати в собі тирана і егоїста. Цілий день ви намагаєтеся перетягнути ковдру на себе і зробити так, щоб всі ласки належали виключно вам.

Еротичний гороскоп на 13 липня Риби

Сьогодні у ваших любовних іграх повинна бути вода. Можливо, ви займетеся любов'ю у ванні або в басейні. Можливо, на березі моря.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.