Еротичний гороскоп на 16 липня Овен

Сьогодні для вас дуже важливий фізичний комфорт, тому місце для пристрасті краще підбирати найбільш підходяще, м'який матрац, наприклад.

Еротичний гороскоп на 16 липня Телець

Вам сьогодні потрібно бути обережніше з укусами в пориві пристрасті. Може вашому партнерові це не сподобається, а може ви погане місце вибрали.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 16 липня Близнюки

Сьогодні вам не підійде ваше старе ліжко. Виберіть шовкові простирадла, ароматичні свічки, гарну білизну. Влаштуйте пристрасний вечір з розмахом.

Еротичний гороскоп на 16 липня Рак

Сьогодні вашому партнерові принесе задоволення слухати саме ту музику під час сексу, яку ви ненавидите. Доведеться вам змиритися і насолоджуватися тільки процесом любові.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 16 липня Лев

Сьогодні вам дуже хочеться обніматися. Ви готові обійняти кожного, хто хоч трохи вам симпатичний. Це може дуже сильно вплинути на ваші подльші відносини.

Еротичний гороскоп на 16 липня Діва

Сьогодні вам доведеться вибирати: або ваш партнер і секс з ним, або робота. Робіть вибір обережно і враховуйте наслідки.

Еротичний гороскоп на 16 липня Терези

Сьогодні вам зашкодить зайва відвертість. Ви сильно зіпсуєте відносини з оточуючими, а партнер може просто вас розгадати і втратити інтерес.

Еротичний гороскоп на 16 липня Скорпіон

Легкі еротичні мрії Скорпіонів, що витають над ними до полудня, ближче до вечора зміняться похмурими хмарами на любовному горизонті.

Еротичний гороскоп на 16 липня Стрілець

Сьогодні вам буде дуже складно досягти піку насолоди. Просто ваш організм став дуже примхливим. Про це краще попередити партнера.

Еротичний гороскоп на 16 липня Козеріг

Чим більше дзеркал буде навколо вас, тим більше ваш еротичний вечір сподобається партнеру. Просто йому сьогодні дуже хочеться подивитися на себе з боку.

Еротичний гороскоп на 16 липня Водолій

В плані глибоко особистого життя у Водоліїв сьогодні все буде настільки прекрасно, що навіть наврочити страшно. Додайте до всіх інших принад спілкування ще й легку вечерю.

Еротичний гороскоп на 16 липня Риби

Сьогодні вам буде важко зважитися на рішучий крок, який змінить ваше інтимне життя, проте зробити його неминуче доведеться, бо в іншому випадку можуть початися досить-таки серйозні проблеми, вирішити які буде практично неможливо.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.