Еротичний гороскоп на 18 липня Овен

Щоб повернути колишню любов ви готові на будь-які способи. Зупиніться і подумайте, чи вам потрібен результат цієї завойовницької кампанії.

Еротичний гороскоп на 18 липня Телець

Сьогодні вас дуже розчарують маніпуляції з вимірювальними приладами, або ж, навпаки, дуже сильно порадують, залежить від того, що ви будете вимірювати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 18 липня Близнюки

Якщо вам нічого сказати під час сексу, то краще промовчіть і направте сили на зітхання і стогони. Все інше виявиться тільки єхидним зауваженням.

Еротичний гороскоп на 18 липня Рак

Сьогодні ви будете дуже незвично вести себе в ліжку, що може навіть збентежити вашого партнера. Адже він не звик до такого яскравого вираження емоцій.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 18 липня Лев

Придивіться до партнера більш пильно, може ви побачите щось, що змусить вас бажати його ще більше. Головне – у потрібний момент не відводьте очі.

Еротичний гороскоп на 18 липня Діва

Сьогодні вас будуть чекати не тверезі визнання в любові від малознайомих людей. Можуть проскочити і непристойні пропозиції. Краще на них не погоджуватися.

Еротичний гороскоп на 18 липня Терези

Сьогодні вас буде так зачаровувати музика, що змусить вас відсунути сумніви спати чи не спати з черговим партнером. Одна вдала композиція ви вирішить.

Еротичний гороскоп на 18 липня Скорпіон

Сьогодні ви будете дуже вразливими. Від сюрпризу можете розплакатися, а від еротичних ігор – засміятися. Може випийте чаю з м'ятою?

еротичний гороскоп
еротичний гороскоп

Еротичний гороскоп на 18 липня Стрілець

Сьогодні зірки радять вам провести еротичне дозвілля не вдома. Рушайте в подорож, займіться сексом в машині або в готелі.

Еротичний гороскоп на 18 липня Козеріг

Сьогодні ви будете трохи пасивні. Просто ви переситились хіттю і вже нічого не хочете. Це пройде через пару днів, просто зачекайте.

Еротичний гороскоп на 18 липня Водолій

Ви зможете знайти вихід навіть з дуже складного становища і знайти спосіб зайнятися тим сексом з коханим, про який ви давно мріяли.

Еротичний гороскоп на 18 липня Риби

Рибам сьогодні напевно захочеться побешкетувати в ліжку, тому не виключено, що вони підкинути своєму коханому кілька сюрпризів безпосередньо на ложі любові.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.