У Великобританії, Ньюстаунардсе, в компанію по установці систем безпеки почали надходити скарги з лікарні. Співробітника компанії Джона Маккріді просили перевірити дивна поведінка сигналізації, яка почала спрацьовувати ночами.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли Джон подивився відео з камер відеоспостереження, то помітив дещо лякаюче. Свою історію він опублікував разом з відео в групі Facebook, яка присвячена паранормальному.

Remote file

Виявилося, що він з напарником виїхав на виклик в госпіталь в Белфасті. Йому повідомили, що останнім часом часто ночами спрацьовувала сигналізація, і з цим потрібно було розібратися. Проте хлопець не виявив ніяких несправностей і вирішив перевірити камери спостереження

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Спочатку на кадрах не помітно нічого підозрілого, однак коли Джон придивився, то побачив темний силует, що пливе через весь приймальний покій до входу. І коли він пропадає – відкриваються двері, які реагують лише на рух і спрацьовує сигналізація.

Крім Джона відео налякало користувачів мережі. Вони були шоковані і стверджували, що це привид.

"Ого, це виглядає, як людина! Якщо придивитися, то можна розрізнити його ноги. Довелося переглянути кілька разів, але воно того варте. Дуже круто!", "Так, я це теж бачу — кругле темна пляма", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Ельф Доббі з "Гаррі Поттера" потрапив у кадр камери спостереження.

Як повідомляв Знай. ua, в Антарктиді знайшли підземне місто-привид.

Також Знай. ua писав, що Чорнобиль перетворився в "будинок для привида".