24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Instagram-модель опублікувала нове відео, на якому з'явилася в спокусливих купальниках. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. А ще дівчина натякнула на чергову пластику. Схоже, цього разу вона "накачала" силіконом вже попу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео можна побачити, як Альона приміряє різні купальники. Але при цьому прихильники відзначили, що її тіло виглядає неприродно. Сама ж дівчина написала: "Давно не було відео-передягачок. Який купальник від @modern_boutique_inst ви б вибрали? 1/2/3? Я от не можу вирішити. P. S. Ви не уявляєте, як важко було в кінці відео задерти ногу після операції. Це я надихнулася новим популярним челленджем".

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.