Всесвітньовідомий портал IndieWire, який займається оглядом кінокартин, склав рейтинг фільмів, яких недооцінили критики та глядачі. До підбірки ввійшли різноманітні стрічки від підліткових мелодрам до багатомільйонних фантастичних фільмів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

24 кадри (2017)

Вся стрічка являє собою 24 ніяк не пов'язані на перший погляд статичні кадри, в які вплетені елементи анімації, живої зйомки і фонові звуки. Режисер показує нам, як через свої роботи він вивчає навколишній світ, незвично використовуючи мову кіно і ламаючи звичні уявлення про те, як повинні будуватися історії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вигода (2015)

Події розгортаються в місті майбутнього, де люди мають практично все, що побажають. Заможні жителі цього міста настільки звикли до розкоші, що їх вже ніщо не може по-справжньому порадувати. Головна героїня картини Гвен разом з дочкою Жюль намагається зберегти інтерес до життя. Ця незвичайна драма розгортається на тлі вкрай нестабільного економічного стану у світі. Здається, що ось-ось вибухне серйозна криза, яка знищить давно усталений спосіб життя місцевого населення.

Анігіляція (2018)

Це, можливо, перший науково-фантастичний фільм, що відповідає духу "Космічної одіссеї 2001", з моменту виходу фільму "Близькі контакти третього ступеня". Картина Алекса Гарленда, як і шедеври минулого, не пояснює сама себе — чим часто страждають навіть кращі з сай-фай-фільмів, даючи глядачам простір для власних пошуків та інтерпретацій.

Бендслем (2009)

Американський комедійний фільм, що розповідає про підліткового кохання і пристрасті до музики. По вуха закоханий у музику Вілл Бартон вступає до нової школи, де є свої популярні музичні групи. На нього звертає увагу одна з найсимпатичніших і просунутих дівчат – Шарлотта. Разом вони створюють групу і знаходять свій унікальний стиль. Вілл повинен довести всім, що музика для нього – не просто захоплення. Одного разу він отримує пропозицію, яка буває тільки раз у житті, але тут виникають інші проблеми.

Беллфлауер, Каліфорнія (2011)

Апокаліптична драма "Бэллфлауер, Каліфорнія" зібрала дуже пристойні відгуки і навіть отримала нагороду на престижну премію "Незалежний дух", але так і залишилася абсолютно невідомою для глядача. І це сумно — фільм, який позиціонує себе як антиартхаусний романс і вражає актуальністю піднятих проблем.

Також до списку увійшли фільми "Примарний атлас", "Кома", "Майже 17", "Боже, допоможи дівчині", "Інгрід йде на захід".

Нагадаємо, що фільм про трагедію МН17 на Донбасі переплюне "Чорнобиль" від НВО, і ось чому.

Як повідомляв Знай. ua, трагічно пішла з життя зірка фільму "Брестська фортеця": все сталося під час весільної подорожі.

Також Знай. ua писав, що трейлер російського серіалу "Чорнобиль" зганьбився своїми ляпами: сучасні номерні знаки, електрички і невміла акторська гра.