Дивна істота в небі над Сочі злякало місцевих жителів і відпочиваючих. Чудовисько мало величезні крила і довгий хвіст і кружляли в небі не одну годину.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, воно було величезним. Уфологи заявили, що це дракон з Нібіру. Ящір-прибулець викликав грозу і кинув її на місто. А свідки стверджують, що вже кілька днів до появи посланника Зірки Смерті в місті йшли сильні дощі.

Уфологи вважають, що страшний монстр прибув з планети Нібіру, біля якої вже помічали істот, зовні схожих на драконів. Конспірологи вважають, що іноді Планета Х посилає своїх ящерів до Землі. Причина одна: знищення людства.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Прибульці з Нібіру прагнуть захопити якомога більше планет, щоб розвивати свою цивілізацію. Але на Землі проживають люди. Це велика перешкода для інопланетян. Тому вони намагаються його усунути. У хід пішли навіть дракони. Ящір, за словами свідків, був досить агресивний. Він кілька разів пікірував вниз в надії схопити кількох осіб. Але спроби поки були безуспішними. Зараз загроза все ще залишається", — кажуть уфологи.

За словами очевидців, монстр прилетів з гір. Саме там, на думку прихильників теорії змови, є своя база у чудовиськ з Планети Х.

Нагадаємо, Судний день все ближче, відома перша країна-жертва, не врятуватися.

Як повідомляв Знай. ua, Нібіру "передала " привіт" землянам.

Також Знай. ua писав, що Нібіру атакувала Землю, і тепер ризикує загинути кожен.