Підвищення рівня Світового океану не пройде безслідно для людей та інших живих організмів на планеті. Це призведе до еволюційним змінам у живих організмів і може стати згубним для людей, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідні побоювання висловили вчені в дослідження Університету Макмастер в Канаді. Його результати опублікували в журналі Nature Ecology & Evolution.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наголошується, що зокрема зміни відбудуться з павуками, які почнуть проявляти більше агресії, щоб виживати і розмножуватися.

Дослідники вивчали поведінку павуків, які проживають в мексиканській затоці. Вони помітили, що в даній місцевості через зміни погоди і зростання кількості циклонів павуки стають агресивнішими.

"Тропічні циклони, ймовірно, впливають на обидва цих стресора, змінюючи кількість літаючої видобутку і збільшуючи вплив сонця. При цьому агресивність передається з покоління в покоління в цих колоніях від матері до дочки і є основним фактором їх виживання і здатності до розмноження", – пояснив Джонатан Пруитт.

Аналіз поведінки особин в 240 колоніях павуків на шляху проходження тропічного шторму і ураганів показав, що родини з агресивною поведінкою відклали і зберегли більше яєць і до початку зими виробили більше потомства. Вчені підкреслюють, що ця тенденція все частіше виникає по всій території проживання павуків.

Крім того, дослідники Національного екологічного центру аналізу та синтезу відзначили, що 60% світового океану забруднена з вини впливу людини.

Нагадаємо, пауки-вбивці атакують людей, будьте напоготові.

Як повідомляв Знай. ua, Запоріжжя в жаху від страшної знахідки, ці тварюки полюють на людей.

Також Знай. ua писав, що у Чорнобильській зоні виявили жахливих монстрів, підкрадеться і не помітиш.