Ефектна блондинка зі Швеції Анжеліка Ларссон (Angelica Larsson) обрала для себе дуже нетипову професію. Дівчина працює дальнобійницею. Вона отримала водійські права у 21 рік і відразу ж почала займатися цією справою.

Ларссон активно веде свій профіль в Instagram і показує тонкощі такої нетипової для жінки роботи.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сім'я підтримала мій вибір. Зараз я вмію керувати всіма видами навантажувачів, колісним навантажувачем, вантажівкою з напівпричепом, звичайним легковим автомобілем", - розповідає дівчина.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Красуня працює у компанії Skellefte å lastbilsstation. За її словами, в у Швеції жінки немає проблем з тим, щоб влаштуватися водієм вантажівок. Анжеліка каже, що Швеції кожен п'ятий водій вантажівки - жінка, і з кожним роком їх стає все більше. Робота водіїв вантажівок і чоловіків, і жінок в компанії оплачується однаково. Поки дівчина виконує рейси лише по Швеції, але в майбутньому вона хотіла б більше їздити по Європі.

Попри свій ріст - всього 154 см, Анжеліка не тільки перевозить вантажі, але і сама займається навантаженням і розвантаженням напівпричепа.

На роботі Анжеліка завжди з макіяжем. У час зупинок і між рейсами дівчина любить грати в World of Warcraft, займатися в тренажерному залі й фотографуватися. В інтернеті дівчину називають "найкрасивішим водієм вантажівки у світі".

Нагадаємо, що дніпрянин зніс собі голову на очах у дружини, будинок заплямований кров'ю: подробиці кошмару.

Як повідомляв Знай.uа, СБУ передала Нідерландам матеріали справи щодо MH17: що відомо зараз про криваву катастрофу.

Також портал Знай.uа писав, у США зробили важливу заяву про зброю для України: "Ми готові".