Вдома у померлого американського фінансиста Джеффрі Епштейна, обвинуваченого в сексуальній експлуатації дітей і работоргівлі, виявили портрет 42-го президента США Білла Клінтона в синій сукні і в червоних туфлях. Про це пише Daily Mail, посилаючись на джерело.

Джерело, яке надало розмиту фотографію портрета, заявило, що на ньому зображений Клінтон в Овальному кабінеті. На ньому була сувора синя сукня і червоні туфлі на підборах. На картині можна побачити, як екс-президент сидить у кріслі і всміхається, показуючи пальцем на глядача.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це була дуже провокаційна, сексуальна картина. На ньому були підбори, синя сукня, а його руки були в дивній позі", — зазначило джерело.

Відомо, що картину створила художниця Петрина Райан-Клейд. Невідомо, чи був у Епштейна оригінал або копія картини. Відзначається, що аналогічну сину сукню бачили на дружині Білла Клінтона Хілларі в 2009 році.

Нагадаємо, що у США мільярдера Джеффрі Епштейна знайшли мертвим у тюремній камері.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер легендарний французький режисер.

Також портал Знай.uа писав, що глава Мінпраці США Олександр Акоста подав у відставку через скандал з торгівлею людьми.