5 грудня 2019 року в Україні відбудеться прем'єра повнометражної історичної драми "Чорний ворон", знятої за мотивами однойменного бестселера Василя Шкляра.

У стрічці розповідається про життя Івана на прізвисько Ворон, який став учасником повстанського руху часів Холодноярської республіки. Події фільму розгортаються в 1922 році, коли колишній офіцер УНР приїжджає з вагітною дружиною Тіною до батька на хутір недалеко від містечка Кам'янка. Вони хочуть почати нове життя, але стають учасниками війни.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Режисером картини виступив Тарас Ткаченко. Роль Ворона виконав відомий український актор Тарас Цимбалюк, його товаришів Перевертня і Ходю - Азизбек Абдурашидовий і Павло Москаль. Роль чекіста Євдокимова дісталася Андрію Мостренко. Роль ворожки Євдокії зіграла Наталія Сумська.

Нагадаємо, український бойовик "Екс" може стати шедевром світового кіно.

Як повідомляв портал Знай.uа, вийшов новий трейлер фантастичного "Фокстер & Макс" про собаку-супергероя.

Також Знай.uа писав про те, російська відповідь "Чорнобилю" від HBO нещадно висміяли в мережі.