На вихідний найкращий час, аби розслабитися за переглядом приємного легкого фільму. Тому пропонуємо вам добірку найкращих комедій, які точно піднімуть ваш настрій.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хто наш тато, чувак? (2017)

Брати Пітер і Кайл давно вже дорослі чоловіки. Їм під 40, але в душі кожного чоловіка живе маленька пустотлива дитина. Тривалий час вони перебували в упевненості, що їх батько помер, коли вони були маленькими. Але несподівано з'ясовується, що це вигадка їх матері, яка навіть точно не впевнена, від кого її діти. У підсумку хлопці вирішують в що б те не стало знайти свого батька. Кумедні герої точно викличуть у вас приємні емоції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Божевільне весілля (2019)

У сімействі Верней виросли чотири красуні-дочки. Однак своїм вибором супутника життя вони приголомшують батьків - корінних французів. Доньки приводять в дім чотирьох чоловіків абсолютно різної національності. Кожна національність відрізняється своїм менталітетом і традиціями. Важко когось не образити, тому найкраще було б мовчати, але...

Дорогий диктатор (2018)

Не надто популярна в своїй школі американська дівчина-підліток одного разу вирішує творчо підійти до виконання одного із завдань і пише лист правителю одній з маленьких острівних країн. Дивно, але диктатор відповідає їй, і у них зав'язується дружнє листування. Попри несхожість, проблеми у них спільні. Яке ж було здивування дівчини, коли на її порозі з'являється її друг, який втік до США після перевороту!

Тілоохоронець кілера (2017)

У колись успішного охоронця Майкла Брайса після нещасного випадку руйнується кар'єра. До того ж і в особистому житті не все гладко — він розлучається зі своєю коханою Амелією, що працює в Інтерполі. Але одного разу вона звертається до нього з проханням допомогти у супроводі екстрадиції відомого злочинця Даріуса Кінкейду.

Нагадаємо, пішла легенда світового кіно: його фільми обожнювали мільйони.

Як повідомляв Знай.uа, Марго Роббі, Ніколь Кідман та Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам: трейлер нової драми вже у мережі.

Також Знай.uа писав, Шерлок невиліковно хворий: Камбербетч налякав шанувальників зовнішнім виглядом.