Російський актор Роман Попов зміг схуднути на 40 кілограмів. Про це артист повідомив в Instagram.

Він прокоментував запис у соцмережі режисера Олексія Нужного, в якій той питає актора Євгена Кулика про його вагу.

"Не думав, що щось лайкну з Женею, але... По-перше, те, що ти завів подібну рубрику, Леш, це - чудово. По-друге, я схудла на 40 кілограмів і перестав ділити з Женькою персонажів у всіх проектах", - написав актор.

"Роман, поділись зі своїми товстими передплатниками, як тобі вдалося так швидко і добре схуднути?", "Нікого не слухайте! Вирішили стати здоровим, значить йдіть до кінця! І ці розмови, типу повнота - це ваша фішка, пропаде харизма і весь такий брєд... Це егоїзм людей", "Супер виглядаєте! Хоча як актор, ви були шикарні в будь-якій формі", - пишуть в мережі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Попов розповів, що привів себе в форму ще 3 місяці тому і "перестав ділити з Женькою персонажів у всіх проектах".

Також актор познущався у своєму Instagram із російських ЗМІ, які через три місяці згадали, що він схуд.

Нагадаємо, зірку "Мажора" добряче відлупцювали, живого місця не залишилося: покаліченого "морського диявола" рятують з останніх сил.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що "Найкрасивіша дівчинка світу" подорослішала та забула про пристойність: "Хлопці, велике спасибі".

Також портал "Знай.uа" розповідав про те, донька Кошового зробила скандальну заяву про "Голос. Діти": "Ми все робимо за гроші"