Актора серіалів "Мажор-2" і "Морські дияволи" Марка Коваля побили у Петербурзі. Прикрий інцидент стався на проспекті Обухівської Оборони, невідомі напали на артиста на зупинці. Зараз Коваль із забиттями та ЗЧМТ госпіталізований, пишуть росЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

29-річний артист очікував прибуття громадського транспорту на зупинці на проспекті Обухівської оборони, коли на нього з невідомої причини напали невідомі люди.

Вони завдали Ковалю закриту черепно-мозкову травму. З цієї причини актор був госпіталізований в одну з місцевих лікарень. У молодого актора діагностували гематоми на обличчі і закриту черепно-мозкову травму.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Марк Коваль - уродженець Норильська, випускник Санкт-Петербурзького державного інституту культури. Він грав у театрі Юність і таких фільмах і серіалах, як "Мажор 2", "Комиссарша", "Реалізація", "Канцелярська криса", "Шеф. Гра на підвищення" і "Морські дияволи. Смерч 3".

Нагадаємо, епатажна Леся Нікітюк відверто зізналася про дитячі комплекси: "Багато років думала..."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що "Найкрасивіша дівчинка світу" подорослішала та забула про пристойність: "Хлопці, велике спасибі".

Також портал "Знай.uа" розповідав про те, донька Кошового зробила скандальну заяву про "Голос. Діти": "Ми все робимо за гроші"