Одіозна екс-глава Національного Банку України Валерія Гонтарєва потрапила під колеса автівки на пішохідному переході в Лондоні. Про це передають "Українські новини".

"Мене в понеділок вдень на пішохідному переході у центрі Лондона збила машина і я тепер у шпиталі", - повідомила Гонтарєва.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами екс-голови НБУ, на даний момент поліція проводить розслідування, щоб з'ясувати, чи були інцидент нещасним випадком чи спланованим замахом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Валерія Гонтарєва отримала переломи різного ступеня тяжкості, хоча її життю нічого не загрожує. На даний момент вона знаходиться в одній з лікарень Лондона.

Валерія Гонтарева
Валерія Гонтарева

Як відомо, Гонтарєва очолювала НБУ з 2014 по 2018 рік. 15 березня 2018 року Верховна Рада звільнила її посади. З тих пір екс-глава проживає в Лондоні.

Нагадаємо, результат роботи Гонтарєвої розбив надії українців, Кармазін розповів правду.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі жорстко відреагували на призначення Писарука.

Також Знай.uа писав про те, соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль".