Дружина Джастіна Бібера, американська модель Хейлі Болдуін знялася в знаковій фотосесії для французького Vogue. Фотомодель повторила образи легендарної принцеси Діани, яку вважають іконою стилю 1990-х років.

Фотографіями, на яких Хейлі Бібер зображена в образі леді Ді, дівчина опублікувала у своєму Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нова історія для Vogue відзначила всіма заслугами дивовижно красиву та знаково стильну принцесу Діану, яка завжди виглядала натхненною, наскільки я пам'ятаю. Дякуємо, що залишили після себе таку знакову спадщину моди та стилю", - підписала світлину Хейлі Болдуін.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що мати принців Уїльяма і Гарі вважається іконою моди 1990-х років. Вона вміло носила як вечірні туалети, так і в повсякденні вбрання. Хейлі скопіювала кілька буденних стилів принцеси.

На знімках кохана канадського співака позує в футболці і oversize-піджаку, в джинсах і велосипедках, в худі і кросівках.

Зазначимо, що принцесі Діані могло б виповнитися 58 років у суботу, 31 серпня. Знаменита Леді Ді була у шлюбі з принцом Чарльзом лише 11 років та майже 22 роки тому, саме 31 серпня, загинула в автокатастрофі у Парижі.

принцеса Діана
принцеса Діана

Окрім самої принцеси в салоні авто знаходилися кінопродюсер і син єгипетського мільярдера Доді аль-Файєд, а також охоронець Тревор Рис Джонс (єдиний уцілілий під час катастрофи), і водій Анрі Поль. Діана померла в лікарні через дві години після події.

Нагадаємо, роман Меган Маркл та принца Гаррі відтворили по кадрах.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у мережі показали, як виглядає скандальний літак Меган Маркл та принца Гаррі.

Також портал Знай.ua писав, що різницю між Меган Маркл та Кейт Міддлтон показали в одному фото.