Незважаючи на світову популярність, принц Гаррі і Меган Маркл більше року ніжно оберігали свої почуття від журналістів і роззяв, дозволивши подивитися на себе разом всього раз перед заручинами. Мабуть, ще жоден монарший нащадок не ставився до своєї любові з такою повагою і обережністю.

Меган Маркл і принц Гаррі оселилися зі своїм тримісячним сином Арчі Харрісоном в заміській місцевості Віндзора. Герцог і герцогиня Сассексские одружилися в травні 2018 року, через два роки після того, як вони оголосили про свої заручини.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З тих пір, як пара вперше почала зустрічатися, виникли різні думки про те, як вони вперше познайомилися. Однак одним з відомих фактів є те, хто з їхніх знайомих призначив побачення наосліп для пари.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гаррі підтвердив, що пара утворилася після того, як їх познайомили. При цьому, тоді Меган Маркл зупинила Гаррі й сказала, що хоче зберегти конфіденційність свого друга. Вважалося що Меган і Гаррі звела разом близька подруга герцогині модельєр Михайло Нону.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Рокове знайомство відбулось на початку липня 2016 року. Місце – Великобританія, куди зірка серіалу "Форс-мажори" приїхала з робочим візитом. Знала вона хто такий принц Гаррі? Так, зрозуміло, вона пам'ятала, що у її кумира дитинства, принцеси Діани, був рудоволосий нащадок, і все ж, як вона пізніше виразилася в інтерв'ю, "в США абсолютно інше розуміння королівської сім'ї". Зате, хто такий Гаррі, чудово представляла приятелька Меган – аристократка Вайолет фон Вестенхольц, адже вона дружила з ним з дитинства. Як припустили журналісти, саме їй прийшла в голову божевільна, на перший погляд ідея влаштувати своїм знайомим побачення наосліп.

Звучить, як сценарій другосортних телешоу, і все ж Меган, якій титул Гаррі не викликав ніякого пієтету, погодилася.

"Єдине, що я запитала у подруги, коли дізналася, з ким вона хоче мене познайомити, було: "Він хоч милий?", – розповідала наречена принца через півтора року, – Бо якби він не був таким, все це не мало б жодного сенсу".

Нагадаємо, у мережі показали знімки скандального літака Меган Маркл і принца Гаррі: небачена розкіш.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і принц Вільям показали світу королівську скромність: "Не очікував побачити...".

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл і принца Гаррі викрили у лицемірстві, ненавидить весь світ: "застрелені еко-борці".