Меган Маркл і принц Гаррі незабаром можуть позбутися свого статусу "борців за екологію". Через часті перельоти на приватних літаках проти герцогів ополчилися видатні британські журналісти та експерти, які вважають таку поведінку представників королівської сім'ї лицемірною і ганебною, передає Express.co.uk.

Як відомо, цього літа королівська сім'я відвідала на приватних джетах Ібіцу та Ніццу, в той час як герцог Вільям з Кейт Міддлтон обрали для перельоту звичайний бюджетний рейс.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомий британський коментатор Керол Мелоун також висловила своє обурення з приводу висловлювань Меган і Гаррі про зміни клімату. Вона назвала їх цинічними і неприпустимими. Мелоун назвала "еко-борців" Гаррі і Меган, які мають відповідні вірчі грамоти, "застреленими".

"Ви не можете читати нам і решті світу лекції про зміну клімату, коли ви всюди подорожуєте на приватних літаках". заявила Мелоун

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Нагадаємо, весь світ нарешті зрозумів головну відмінність Кейт Міддлтон від Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл оголосила Букінгемському палацу війну.

Також портал Знай.uа писав, що принц Вільям боїться, що залишиться без королівства: Меган і Гаррі руйнують монархію.