Члени британської королівської родини, Кейт Міддлтон та принц Вільям вирішили припинити свою співпрацю з Меган Маркл і принцом Гаррі. Вони офіційно перейменували свій благодійний фонд, в якому раніше працювали всі разом.

Про це пишуть британські ЗМІ.

Тепер з назви цієї організації зникли всі нагадування про молодшого брата принца Вільяма. До того ж ці зміни відбулись офіційно. пара подала прохання в лондонський Companies House, що займається, зокрема, перейменуваннями компаній. І сплатили при цьому належну суму — 10 фунтів стерлінгів. Тепер організація буде називатися "Королівський фонд герцога і герцогині Кембриджських".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Це перейменування стало відповіддю Кейт і Вільяма на дії Меган і Гаррі.

Як відомо, Гаррі та Меган в односторонньому порядку вирішили покинти фонд.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, брат з дружиною ще й відписалися від Вільяма та Кейт в Мережі.

Нагадаємо, роман Меган Маркл та принца Гаррі відтворили по кадрах.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у мережі показали, як виглядає скандальний літак Меган Маркл та принца Гаррі.

Також портал Знай.ua писав, що різницю між Меган Маркл та Кейт Міддлтон показали в одному фото.