Працівники ЗМІ продовжують з'ясовувати подробиці життя відомої сліпої болгарської віщунки Ванги.

За словами журналістів, на смертному одрі ясновидиця просила всіх людей жити в світі, говорячи зокрема про Косово, Луганськ і Донецьк.

"Вона говорила: "На Землі буде мир 1000 років, коли восьмий підпише. І потім настане мир на 1000 років". І тепер ми чекаємо: хто це - восьма людина?", - поділилася невістка Ванги Здравка Янєва.

Ким є таємничий "восьмий" - ніхто не знає. При цьому НТВ-ники відзначають, що це не чинний президент України Володимир Зеленський, так як він тільки шостий за рахунком лідер країни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Співробітники ЗМІ підкреслюють, що багато пророцтва Ванги тільки належить розшифрувати в майбутньому, але багато з них збуваються прямо на очі. Зокрема, долю окупованого півострова Криму провидиця пророкувала поки півострів ще перебував у складі України.

""І це шматок йде на інший берег". І ми запитали: "Який це шматок? Де знаходиться?". Вона не говорила точно, який це шматок. І ми не знали, що думати. Запитали її: "Цей шматок повернеться знову до Росії чи ні?". Вона сказала: "Мине багато часу, загинуть багато людей, проллється багато крові, і цей шматок знову повернеться на своє місце. Але дуже важко, важко"", - цитує Вангу невістка.

До того ж, за її словами, на цей рахунок Ванга також підкреслила, що "багато від цього впаде на Заході, і багато підніметься на Сході".

Нагадаємо, що у пророцтва Ванги знайшли знаки Апокаліпсису.

Як повідомляв портал Знай.ua, розкрита таємниця пожежі в Нотр-Дам-де-Парі.

Також портал Знай.ua писав, що експерт проекту "Слідство ведуть екстрасенси" розкрила небезпека любовного привороту.